Курси IT в Одесі

Випускаємо якісних IT-фахівців, відразу готових до працевлаштування

Курси в Комп'ютерній школі Hillel

Безкоштовні спринти
IT професій

Опануй популярні IT професії

Переваги навчання у Комп'ютерній школі Hillel

  • man-raising-hand
    Групи до 20 осіб Викладач приділяє час кожному студенту.
  • nerd-face
    Викладачі практики У нас викладають тільки практикуючі фахівці з топових IT-компаній.
  • briefcase
    Система особистих кабінетів Ефективне і зручне навчання.
  • speech-balloon
    Оперативна служба підтримки студентів Термінові питання — своєчасне рішення.
  • videocassette
    Доступ до відеозаписів занять Записи уроків залишаються у студентів після закінчення навчання.
  • hammer
    Практичні заняття Велика частина занять орієнтована на практику.
  • rocket
    Працевлаштування

    Що ми робимо для того, щоб ви досягли успіху?

  • clipboard

    Проводимо майстер-класи з підготовки резюме та пошуку роботи

  • books

    Регулярно оновлюємо програми курсів під вимоги ринку

  • smiling-face-with-sunglasses

    Запрошуємо викладати тільки кращих практикуючих фахівців

  • globe-with-meridians

    Розвиваємо нашу мережу партнерів серед топових IT-компаній

  • direct-hit

    Наші викладачі часто самі забирають до себе наших кращих Студентів ;)

Наші викладачі та випускники працюють в топових IT-компаніях світу

PMI Ukraine
Samsung
Infopulse
EVO
EPAM
Ciklum
DataArt
Prom.ua
Capgemini Engineering
HYS
MacPaw
Ubisoft
Provectus
Admixglobal
Snap Inc.
OWOX
Chapps
3DLOOK
482.solutions
4Limes
Цитрус
AgileEngine
Andersen
Banda-Tech
Codeska
DIGIS
DMark
EIS Group
IWA Solution
Luxoft
Metro Global Ukraine
Netcracker Technology
Netpeak
Nexteum
Onixsoft
OS-System
Інфотех
Petrosoft
QA Madness
QATestLab
Readdle
Rozetka
SendPulse
Sigma Software
Snapchat
Synebo
Valtech
Volo.Global
ZenBit Tech
eSputnik.com
Uitop
Codica
Відгуки випускників школи

1500+ відгуків з середньою оцінкою 4.93 на Google картах у наших філій

Я закончила курс 23.09.24 года у преподавательницы Лианы. Думаю, что на пути полной смены карьерной стези — это лучший преподаватель, который мог попасться мне и нашей группе. Она относится к работе серьёзно и с огромнейшей ответственностью. Для преподавателя было важно НАУЧИТЬ, а не просто протараторить урок. Понравился и сам курс — наполненный, очень информативный и всё расписано на максимально понятном языке. Я ощущаю, что я действительно многому научилась за весь этот период. Отдельная благодарность за то, что добавили ещё технический блок с тремя преподавателями из разных областей IT. Небольшие аспекты, на которые хотелось, чтобы школа обратила внимание: немного коряво оформлены конспекты. (очень круто, что добавили функцию исправления ошибок, но хотелось бы, чтобы на это обратила внимания школа). Плоховатое по качеству изображения схем, таблиц и некоторых изображений в презентациях (хотелось бы рассмотреть их лучше, а порой такой возможности нет :С). Но, как по мне все это большие мелочи по сравнению с тем, что я узнала и чему смогла научиться. Спасибо вам огромное. Уверена, что вернусь в Hillel ещё за курсом.

Занимался у Романа, рекомендую данного преподователя душой и сердцем, т.к он действительно заинтересован в том, чтобы люди научились мастерству тестировщика, объясняет понятным языком, на примерах. Я проходил обучение когда-то в другой школе и у другого преподователя, и в итоге с того курса я получил 0 знаний, а тут я был очень удивл'н и научился многому за относительно маленький срок. Я уверен, что Роман один из лучших,если не лучший преподаватель в данной сфере.

Завершилася перша частина курсу Recruitment & HR, тому хочу залишити своє враження щодо найкращого викладача!) Світлана Назарова — щирий, відкритий, позитивний наставник, яка своїм прикладом, навчанням і практикою мотивує та надихає, відкриває нові можливості як у світі IT, так і в житті. Кожне заняття несе за собою багато максимально цікавої, розгорнутої та чіткої інформації, різноманітних практик із реальними ситуаціями та прикладами. Кожному учню було приділено достатньо уваги й надано можливість проявити себе як професійно, так і креативно) Дуже вдячна Світлані за знання та досвід! Обіймаю!)

Викладачка Світлана Назарова показала себе як справжній професіонал своєї справи. Кожне заняття було структурованим і послідовним, що допомагало краще засвоювати матеріал і не втрачати логіку курсу. Всі теми пояснювалися зрозуміло й доступно, навіть найскладніші моменти стали зрозумілими завдяки гарно організованому підходу. Відчувалася глибока експертність і любов до викладання. Особливо цінним було те, що викладач наводив практичні приклади з реальних кейсів, що дозволило краще зрозуміти роботу у сфері IT-рекрутингу.

Доброго дня всім!
Хочу поділитися своїми враженнями щодо курсу який пройшов. Загалом, викладання курсу пройшло достатньо гарно. Матеріал викладався чудово. Було багато чого цікавого і корисного що можна буде перенести в своє повсякденне робоче життя. Буду продовжувати self-development в цьому напрямку. Дякую школі та викладачу за чудовий та корисний матеріал. Мені дійсно сподобалось і я рекомендуватиму знайомим школу.

З мінусів.
1. Хотілося б попросити перевіряти запропоновані домашні завдання перед пропонуванням їх виконати студентам. Бажано робити це в тих самих умовах які пропонуються їм. Адже можна витратити дуже багато часу на те що можна було б уникнути завчасно. Таке як відсутність можливості виконати завдання як запропоновано, а не все вручну через те що система free і в ній можливості для виконання домашнього завдання в повному обсязі просто відсутнє на рівні доступів.

2. Якщо в домашньому завданні пропонується пошерити файл чи доступ, було б ну дуже чудово надавати заздалегідь email на акаунт який потрібно надавати доступ, адже не робити цього і потім вказувати що немає доступу туди якось не професійно. Чудово мати в описі до домашнього завдання всі потрібні credentials.

3. Це може бути лише моя думка, але якщо робити технічний аналіз візуальній частині додатку який розробляється то краще це не в PNG чи PDF робити, а в більш сучасному софтверному рішенні, тому що це дуже олдскульно і не зручно працювати наче зараз 2000-2010 роки.

4. Мабуть це моє особисте але це ну дуже сильно вплинуло на мене в негативну сторону. Бажано корегувати систему оцінки протягом курсу, а не після того як курс закінчився, пройшли всі дедлайни і ви вже точно знаєте на якому ви місці, скільки заробили і таке інше, а потім під вечір побачити як система вас "Підняла в рейтингу" на нижчу позицію. Це дізлайк. Серйозно. Навіщо тоді старатися, викладаттся максимально і в кінці таку с**ню отримати. Дуже прошу врахувати мої коментарі. Хочеться щоб така шикарна школа мала дійсно топові курси і всі були задоволені! Дякую!

Хотіла потрапити на цей курс саме до Володимира Шайтана і дуууууууже задоволена, що мені це вдалося!

Навчання у Володимира Шайтана стало одним із найцінніших досвідів у моєму професійному становленні. Володимир — це викладач з великим запасом знань, які він вміє передати доступно та зрозуміло, незалежно від рівня підготовки студента.

Його підхід до навчання вирізняється увагою до кожного студента і щирим бажанням допомогти досягти найкращих результатів. Володимир завжди відкритий до діалогу, терпляче пояснює матеріал (по декілька разів, якщо це необхідно) і ділиться практичними порадами, які допомагають не лише засвоїти інформацію, але й застосувати її на практиці.

Якщо ви шукаєте викладача, який не лише навчить вас нових навичок, але й допоможе вам впевнено крокувати у професійній сфері, то Володимир Шайтан — саме той, кого ви шукаєте. Вдячна за всі знання і підтримку, які я отримала під час курсу. Володимир — справжній професіонал своєї справи, дуууууже позитивна та приємна людина, а також справжній мотиватор!

Школі Hillel окреме дякую за все! Навчання з вами — просто казка!

Нещодавно я закінчила курс Front-end Pro, викладачем якого був Володимир Шайтан. Він справжній професіонал своєї справи.

Володимир завжди прагнув максимально доступно пояснити кожну нову тему на заняттях. Його ентузіазм і віра в нас, студентів, створювала надзвичайно підтримуючу та мотивуючу атмосферу.

Володимир надавав розгорнутий зворотний зв'язок щодо домашніх завдань, що дозволило мені глибше зрозуміти матеріал. Після "сотого" пояснення просто не залишалося шансів не зрозуміти тему)) Особливо цінним було те, що кожне заняття включало численні практичні завдання, завдяки яким я здобула впевненість у написанні коду на найвищому рівні.

Після завершення курсу Володимир не залишив нас без підтримки. Він допоміг мені знайти проект, на якому я змогла застосувати свої знання на практиці, що стало важливим кроком у моїй професійній кар'єрі. Я щиро вдячна йому за відданість своїй справі та радію, що мала можливість навчатись у такого кваліфікованого викладача. Цей досвід став для мене справжнім стимулом для подальшого розвитку в галузі Front-end розробки.

Прошёл обучение на курсе Front-end Pro у преподавателя Владимира Шайтана. Очень ответственный и отзывчивый преподаватель, всегда поможет разобратся в любом вопросе.